Dolar 33,7544
Euro 37,4480
Altın 2.717,53
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 32°C

Bu oyun yürür! Bioshock 4’ün ekran görüntüsü sızdırıldı

Bioshock 4 oyununun ilk ekran görüntüsü ortaya çıktı! Bulutların arasında bir kule ve yeni silahlarla ilgili ipuçları veriyor.

Bu oyun yürür! Bioshock 4’ün ekran görüntüsü sızdırıldı
15 Temmuz 2024 11:53
102

Bioshock 4 birkaç yıldır geliştirilme aşamasında olmasına rağmen, oyun hakkında bugüne kadar hiçbir şey görülmedi ve resmi bilgiler paylaşılmadı. Ancak Bioshock 4 yeni bölümünün ilk ekran görüntüsü saatler önce internette ortaya çıktı. Görüntüyü yayınlayan MP1ST sitesi, malzemeyi projede çalışan 2K’nın bir Görsel Efekt Sanatçısı’ndan aldığını belirtti. Peki oyun nasıl görünüyor?

Bioshock 4 oyununun ilk ekran görüntüsü sızdırıldı

Haberlere göre, görüntü 2021 yılında yapılan ilk gösteri demosu için hazırlanan oyunun erken bir versiyonuna ait. Bioshock 4 ekran görüntüsü birçok detay sunmuyor, ancak bazı ilginç unsurları ortaya koyuyor. Görüntüde bulutların arasında yükselen bir kule ve kullanabileceğimiz silahlardan biri olan Ricochet Shotgun görünüyor.

Bu erken kullanıcı arayüzü versiyonu, Bioshock Infinite’teki gibi iki yerine üç silah taşıyabileceğimizi de gösteriyor. Plasmid ve Vigor’un varlığına dair kesin işaretler yok, ancak sol tarafta bulunan simgeler, ana karakterin özel yeteneklere sahip olacağını doğruluyor.

Elbette, Bioshock 4 oyununun çok eski bir sürümünden alınmış bir ekran görüntüsünden bahsediyoruz. O yüzden nihai sürüm gösterilenden oldukça farklı olabilir. Her durumda, bu tür haberleri dikkatle değerlendirmekte fayda var. Son günlerde, bazı iş ilanları çalışmaların yoğunlaştığını doğruladı. Bioshock 4’ün 1960’larda, hayali bir Antarktika şehri olan Borealis’te geçmesi bekleniyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.