Dolar 33,7628
Euro 37,4716
Altın 2.718,90
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C

Akcoat, 16. Lityum Konferansı’nda Türkiye’yi Temsil Etti

“Sektörün geleceğini şekillendirme adımlarını sürdüreceğiz”

Akcoat, 16. Lityum Konferansı’nda Türkiye’yi Temsil Etti
15 Temmuz 2024 14:20
145

Geçtiğimiz haftalarda Las Vegas’ta gerçekleşen 16. Lityum Tedarik ve Batarya Konferansı’na Türkiye’den tek şirket olarak Akcoat katıldı.

Emaye, seramik, cam, yapışmaz dekoratif kaplamalar ve pigment ürün grubuyla, dünyanın lider kimyasal kaplama malzemeleri üreticisi olan Akcoat, Fastmarkets tarafından Las Vegas’ta düzenlenen 16. Lityum Tedarik ve Batarya Konferansı’na katıldı. Konferansta Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım ve Tedarik Zinciri Direktörü Öznur İskefiyeli Akcoat’ı temsil ettiler.

Burç Yıldırım

Öznur İskefiyeli

Türkiye’nin tek katılımcısı olarak konferansta yer alan Akcoat, değişen lityum trendlerini yakından takip ederek, gelecek lityum stratejilerini belirleme sürecine katkı fırsatı buldu. Konferansta sektörün önde gelen isimleri buluştu; lityum tedarik zinciri, batarya teknolojileri ve sürdürülebilir enerji çözümleri hakkında birbirinden değerli bilgiler paylaşıldı.

Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım, “Türkiye’de seramik ve emaye ürün gruplarında pazar lideri, globalde ise dünyanın en büyük ikinci emaye kaplama üreticisi olarak, global lityum pazarındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek ve bu doğrultuda stratejik adımlar atmak için bu tür etkinliklere katılımımızı sürdüreceğiz. Gelecek dönemde de sektörün öncü isimleriyle iş birliği yaparak, sektörün geleceğini şekillendirmek ve sürdürülebilir enerji çözümler üretmek adına güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.