Dolar 33,8254
Euro 37,5268
Altın 2.734,80
BİST 10.030,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Çar 32°C
Per 31°C
Cum 31°C
Cts 31°C

50 bin TL’lik kuponu tutmayınca yaptığıyla şoke etti

Karabük’te bir kişi şans oyunlarında 50 bin TL kaybedince oynadığı büfeye ateş açtı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, silahlı saldırıyı yapan şahıs kısa sürede yakalandı.

50 bin TL’lik kuponu tutmayınca yaptığıyla şoke etti
15 Temmuz 2024 16:08
38

Kentin en işlek caddesi olan Kemal Güneş’te şans oyunları hizmeti veren büfede meydana gelen olayda Musa D. (38) iddiaya göre, sabah saatlerinden itibaren şans oyunu oyunlarında 50 bin TL para kaybetti.

Kaybettiği paraya hazmedemeyen şüpheli, büfe önünde belinden çıkarttığı tabanca ile ateş açarak kaçtı.

Büfe işletmecisi Mustafa Orhan ile cadde üzerindeki bir polis ile vatandaşların peşinden koştuğu şüpheli olayın yaşandığı yerin yakınındaki alışveriş merkezinde yakalandı.

Büfe işletmecisi ve eşi ile vatandaşların büyük panik yaşandığı olayda, iş yerine 3 kurşun isabet ederken silahı ile birlikte gözaltına alınan saldırgan Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.