Dolar 33,7471
Euro 37,4061
Altın 2.720,01
BİST 10.054,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 31°C
Cum 32°C

Şehitkamil’de “Köy Turnuvaları” Başladı

Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği “Köy Turnuvaları”, Başkan Umut Yılmaz’ın başlama vuruşuyla başladı. Başkan Yılmaz, “Köylerimizin spor faaliyetlerine olan ilgisini artırmak ve onlara bu heyecanı yaşatmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Şehitkamil’de “Köy Turnuvaları” Başladı
14 Temmuz 2024 14:43
168

(GAZİANTEP) – Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği “Köy Turnuvaları”, Başkan Umut Yılmaz’ın başlama vuruşuyla başladı. Başkan Yılmaz, “Köylerimizin spor faaliyetlerine olan ilgisini artırmak ve onlara bu heyecanı yaşatmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Şehitkamil Belediyesi’nin düzenlediği “Köy Turnuvaları”nın ilk gün maçları, Beykent Stadyumu ve M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde oynandı. Başkan Yılmaz da maç öncesinde takımlarla bir araya gelerek, başarı dileklerinde bulundu. Yılmaz, şunları söyledi:

“Bu turnuvalar, sadece sporun birleştirici gücünü göstermekle kalmayacak, aynı zamanda köylerimiz arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını da pekiştirecektir. Spor, toplumumuzun her kesiminde olduğu gibi gençlerimizin ve çocuklarımızın hayatında da son derece önemli bir yere sahiptir. Spor sayesinde, sağlıklı yaşam alışkanlıklarını geliştiriyor, disiplinli ve takım ruhuna sahip bireyler yetiştiriyoruz. Sporun bu olumlu etkilerini göz önünde bulundurarak, köylerimizin spor faaliyetlerine olan ilgisini artırmak ve onlara bu heyecanı yaşatmak amacıyla bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.