Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Age of Empires 4 Sezon 8 Çok Yakında Başlıyor

Microsoft’un tarihi gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires 4 için Sezon 8, 18 Temmuz Perşembe günü oyuncular ile buluşuyor. Age of Empires sitesinde yapılan bir paylaşımda yeni sezonun Summer Sights etkinliğiyle başlayacağı ortaya çıktı …

Age of Empires 4 Sezon 8 Çok Yakında Başlıyor
13 Temmuz 2024 00:14
54

Microsoft’un tarihi gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires 4 için Sezon 8, 18 Temmuz Perşembe günü oyuncular ile buluşuyor.

Age of Empires sitesinde yapılan bir paylaşımda yeni sezonun Summer Sights etkinliğiyle başlayacağı ortaya çıktı. Etkinlik, 1 Ağustos tarihine kadar sürecek ve bu süre zarfında oyuncular, etkinlik sırasında oyuna giriş yaparak yeni profil simgesi Kraken Gün Batımında da dahil olmak üzere bir dizi ödül alabilecekler. Oyuncular ayrıca etkinlik sırasında belirli başarılara ulaşmaları halinde birçok yeni arma sancakları da kazanabilecekler.

Microsoft ayrıca yeni sezon öncesinde yeni bir yama yayınladı. 11.0.782 yaması pek çok yeni değişiklik, iyileştirme ve hata düzeltmesi sunuyor. Ayrıca yeni bir harita olan Sokotra da geliyor.

Microsoft, oyunun 8. sezonunda Ağustos ortasından sonuna kadar ikinci bir yama yayınlayacak. Yama, Age of Empire 4’ün Harita Canavarlarının hem karada hem de denizde bazı tanıdık yaratıklarla birlikte geri dönüşünü içerecek.

İkinci yama ayrıca aşağıdaki değişiklikleri ve eklemeleri içerecek:

  • Rus’un ödül sisteminin tamamen yeniden işlenmesi.
  • Geyik Taşları yeni bir birlik olan ‘Han’ın Avcıları’na erişim sağlayacak.
  • Öğrenme Evi bazı yeni ve ilgi çekici teknolojiler alacak.
  • Sezon ortasında harita havuzu yenilemesi.
  • Daha birçok denge ayarı.

Sezon 8’in 17 Ekim tarihinde sona ermesi planlanıyor. Microsoft, Sezon 9’un 2024 sonlarında başlayabileceğini ve 2025 yılında oyun için daha da büyük değişikliklerin planlandığını belirtiyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.