Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

15 Temmuz’da darbecilerle burun buruna gelen Nedim Şener: 5 dakikada bitti!

Darbe gecesi cuntacı hainlerle burun buruna gelen gazeteci yazar Nedim Şener, CNN Türk binasında yaşanan yüksek gerilimli anları Haber7’ye anlattı.

15 Temmuz’da darbecilerle burun buruna gelen Nedim Şener: 5 dakikada bitti!
13 Temmuz 2024 12:24
44

  • Haber7 – ÖZEL

Kalkışma sırasında Bağcılar ilçesindeki medya binasının basıldığı haberini alır almaz CNN Türk’e ulaştığını ifade eden Nedim Şener, darbecilerle sözlü ve fiziki tartışma yaşadığını ardından kanal binasının kapılarını açarak halkın darbecilerin üzerine yürümesini sağladığını kaydetti.

FETÖ’cü hainlerin 5 dakikada teslim alındığını ifade eden Nedim Şener, yaşananları şöyle aktardı:

FETÖCÜLER ARTIK DARBE YAPTIKLARINI KABUL EDİYOR

8 yıl aradan sonra en önemli konunun Fetullahçı Terör Örgütü’nün ihanetini kabul etmesi olduğunu ifade eden Şener, “Elebaşının yeğeni tarafından da, FETÖ’nün imamları tarafından da darbenin kabul edildiğini görüyoruz.” dedi.

FETÖ’cülerle mücadele konusunda açıklamalarda bulunan Nedim Şener, bu söylemin bile tehlikenin devam ettiğini gösterdiğini vurguladı.

FETÖ riski büyük değil ama tehlike olarak her zaman daha büyük” diyen Şener, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 25 bin kişi ihraç edildi. Darbe girişimine 5 bin 600 subay katılmıştı. Bunun 4 ila 5 katı FETÖ’cü ordudan ihraç edildi. Her rütbeden kişiler vardı. Dolayısıyla böyle kapasitesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yok. Dolayısıyla darbe ihtimali yok ama o günden beri sürekli yapmak istedikleri şey ülkede kaos çıkarmak.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.