Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Tekirdağ’da pavyon kurşunlayan suç örgütü çökertildi

Çerkezköy’de araç ve pavyon sahibini kurşunlayan kişilerin suç örgütü üyeleri olduğu belirlenince, düzenlenen operasyonla şüpheli 8 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ’da pavyon kurşunlayan suç örgütü çökertildi
12 Temmuz 2024 12:22
33
İHA

Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde meydana gelen kurşunlama olayının arkasından suç örgütü çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada, örgütün kısa süre önce düzenlenen silahlı saldırılarla bağı olduğu tespit edildi.

Pavyon sahibini kurşunladılar

Ekipler tarafından yürütülen takip sonrası, liderliğini M.K.’nın yaptığı ve Çerkezköy ilçesinde ve çevresinde faaliyet yürüten örgüte yönelik çalışma düzenlendi.

Çalışmalarda örgütün, Jandarma bölgesi olan Karaağaç beldesinde meydana gelen araç kurşunlaması olayı ve Çerkezköy ilçesindeki bir pavyonun sahibinin silahla yaralanması olaylarını gerçekleştirdikleri anlaşıldı.

Çok sayıda silah ele geçirildi

Örgüt adına silahla eylemleri yapan U.G., Ö.G. ve S.D. isimli şahıslar, diğer örgüt elemanları ile birlikte Kırklareli Vize ilçesi kırsalında yakalandı.

Şahısların ikametinde ve araçlarında yapılan aramalarda, olayda kullanılan tabancalar da dahil olmak üzere dört adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Soruşturma başlatıldı

Olaylarla ilgili toplam 8 şüpheli gözaltına alındı.

Polis ekipleri, silahlı saldırılarla bağlantısı bulunan örgüt için soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.