Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Affinity, 6 Aylık Ücretsiz Photo, Designer ve Publisher Deneme Sürümü Dağıtıyor

Affinity çatısı altındaki Photo, Designer ve Publisher uygulamalarından oluşan yaratıcı paketi, tek seferlik satın alma politikası ile Adobe’den ayrılıyor. Şimdi Affinity, herkesin uygulamalarını 6 ay boyunca ücretsiz olarak denemesine olanak tanıyan …

Affinity, 6 Aylık Ücretsiz Photo, Designer ve Publisher Deneme Sürümü Dağıtıyor
12 Temmuz 2024 16:07
63

Affinity çatısı altındaki Photo, Designer ve Publisher uygulamalarından oluşan yaratıcı paketi, tek seferlik satın alma politikası ile Adobe’den ayrılıyor. Şimdi Affinity, herkesin uygulamalarını 6 ay boyunca ücretsiz olarak denemesine olanak tanıyan yeni bir deneme sürümü teklifi ile kullanıcı tabanını genişletmeyi umuyor.

Affinity en son teklifinin müşterilerin bir kuruş bile harcamadan mevcut yazılımlarından geçiş yapmalarına yardımcı olmayı amaçladığını söylüyor. Ek olarak kullanıcılara geçiş yapıp yapamayacaklarına karar vermek için yeterli zaman sunuluyor. Hiçbir yükümlülük içermeyen deneme süresi, özellikle mevcut yazılımlarından Affinity’ye geçmek için daha fazla zaman isteyen kullanıcılara yönelik.

Affinity, Adobe’nin yaratıcı uygulamalarına doğrudan alternatifler sunuyor. Affinity Photo, Photoshop’un, Affinity Designer, Illustrator’ın ve Affinity Publisher, InDesign’ın yerini almak üzere tasarlanmış uygulamalar. Tüm bu uygulamalar Windows, macOS ve iPad platformlarında mevcut. Bunları ayrı ayrı (şu anda %50 indirimli) veya paket halinde satın alabilirsiniz. Creative Cloud’un aksine, ömür boyu lisans için yalnızca bir kez ödeme yapma şansına da sahipsiniz.

Desteklenen üç platform için üç uygulamayı da içeren Affinity’nin Evrensel Lisansı şu anda 2.999,99 TL karşılığında satın alınabiliyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.