Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Yabancı kontenjanı azalacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da kadrodaki 19 yabancıyı azaltmanın yollarını arıyor, hem yeni kurala uygun hem de katkı sağlayacak isimlerle devam edilmesi bekleniyor.

Yabancı kontenjanı azalacak
10 Temmuz 2024 07:22
77

Kadrosunu güçlendirerek 2024-2025 sezonuna iddialı bir giriş yapmak isteyen Beşiktaş, bir taraftan da yabancı oyuncularını elden çıkarmaya çalışacak. Şu anda mevcut kadroda tam 19 sözleşmeli yabancı futbolcusu olan siyah beyazlılar, yoğun bir mesai harcayacak. Hem yeni gelen 12 yabancı kuralına uygun bir kadro yapısı hazırlamak isteyen Beşiktaş Yönetimi hem de takıma artık direkt katkı verecek isimlerle yola devam edecek. Geçen yıllardaki hatalardan ders çıkaran siyah beyazlılar bu yönde hareket ediyor.

VEDA TURU

Ante Rebic, Alex Oxlade Chamberlain, Daniel Amartey, Ajdin Hasic, Javi Montero, Ante Rebic ve Vincent Aboubakar gibi isimlerin geleceği tartışılıyor. Rebic, Montero ve Amartey’in kadroda kesin olarak devam etmeyeceği kaydediliyor. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst’un hem İstanbul’daki çalışmalar süresince hem de Slovenya’daki kampta yabancı oyuncuların performansını yakından izleyeceği bildirildi. Son kararı Hollandalı teknik direktörün vereceği, gelecek yeni transferlerle beraber bir kadro planlamasının oluşacağı aktarıldı.

BEŞİKTAŞ’IN YABANCILARI:

Francısco Montero, Arthur Masuaku, Omar Colley, Daniel Amartey, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Ajdin Hasic, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Hadziahmetovic, Jean Onana, Oxlade Chamberlain, Milot Rashica, Zainutdinov, Ernest Muçi, Al Musrati, Vincent Aboubakar, Jackson Muleka, Ante Rebic.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.