Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

GALATASARAY HABERİ: Kerem Aktürkoğlu’dan EURO 2024 sonrası transfer kararı! Yeni adresi…

Son dakika spor haberi: Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun takımdan ayrılması gündemde. EURO 2024’te A Milli Takım için mücadele veren 25 yaşındaki futbolcu, turnuvanın sona ermesinin ardından transferle ilgili kararını verdi. İşte detaylar…

GALATASARAY HABERİ: Kerem Aktürkoğlu’dan EURO 2024 sonrası transfer kararı! Yeni adresi…
8 Temmuz 2024 09:50
44

Yeni sezonun kadro planlama çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın yıldız oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor.

Sarı-kırmızlı takımda gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, yaz transfer döneminde ayrılığa hazırlanıyor.

4 yıl önce imza attığı Galatasaray’da kaptanlığa kadar yükselen yıldız oyuncu, iyi bir sezonu geride bıraktı.

Geldiği günden bu yana istikrarıyla dikkat çeken 25 yaşındaki futbolcu, 2023-24 sezonunda 54 kez sarı-kırmızılı formayı giydi.

A Milli Takım’da ise 13 kez görev yaparak toplamda 67 maça ulaştı. Böylece Kerem, Türk futbol tarihinde bir sezonda en çok forma giyen üçüncü oyuncu oldu.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasında camiaya adeta veda eder gibi konuşan Kerem Aktürkoğlu için EURO 2024 bekleniyordu.

A Milli Takım’ın çeyrek finalde elenmesinin ardından gözler yeniden transfere çevrildi.

ÖNCELİĞİ AVRUPA!
Sarı kırmızılı kulüple 2026’ya kadar mukavelesi bulunan ve güncel piyasa değeri 15 milyon euro görünen Kerem için İspanya’dan Real Sociedad ile Real Betis, Fransa’dan da Lille kulüpleri devredeydi.

Hatta Suudi Arabistan da teklif vardı ama Aktürkoğlu’nun öncelikli hedefi Avrupa.

EURO 2024’ün sona ermesinin ardından Kerem’in geleceğinin kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.