Dolar 32,6454
Euro 35,3720
Altın 2.506,96
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

vivo Y18, Türkiye’de raflardaki yerini aldı: İşte fiyatı ve özellikleri

vivo’nun yeni bütçe dostu akıllı telefonu vivo Y18, online ve fiziksel mağazalarda satışa sunuldu. İşte fiyatı ve özellikleri…

vivo Y18, Türkiye’de raflardaki yerini aldı: İşte fiyatı ve özellikleri
5 Temmuz 2024 07:52
58

vivo, yeni akıllı telefonu Y18’i Türkiye’de online ve fiziksel mağazalarda satışa sunarak kullanıcılarla buluşturdu.

Gök Mavisi ve Kızıl Kahve renk seçenekleri ile gelen telefonun 840 nit’e ulaştığı iddia edilen parlaklığa sahip 6,56 inç boyutunda bir ekranı bulunuyor. Buna ek olarak ekran, gözlerin mavi ışıktan korunması için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası ile geliyor.

IP54 Toza ve Suya Karşı Dayanıklılık özelliğiyle tasarlanan cihazda, 50 MP HD Ana Kamera ve 8 MP Portre Kamera bulunuyor. Telefon, Şık Portre özelliği ile farklı portre modları arasında daha rahat bir şekilde geçiş yapmaya imkan tanırken ve içeriklerin öne çıkmasını sağlıyor. Süper Gece Algoritmaları ile geliştirilen Süper Gece Modu’nun ise bulanıklığı ve paraziti en aza indirerek netbir görüntü sağlandığı iddia ediliyor. Ayrıca telefonda, 9 farklı stilde Şık Gece Filtreleri bulunuyor. Ek olarak akıllı telefondaki hoparlörler yüzde 150 ses düzeyine ulaşabiliyor.

256 GB depolama alanına sahip vivo Y18, tüm dijital ihtiyaçları için daha geniş alan sunan 1 TB genişletilebilir depolama alanıyla geliyor. Kullanıcılar isterse cihazın ROM kapasitesini bir mikro SD kart ile artırabiliypor. Ek 8 GB RAM RAM desteği bulunan cihazın, RAM Tasarrufu özelliği sayesinde 600 MB’ye kadar alan açarak veri dağınıklığını önlebildiği belirtiliyor.

vivo Y18’in pil kapasitesi ise 5.000 mAh olarak belirlenmiş durumda. 15W hızlı şarj desteğine sahip akıllı telefon için vivo, 40 aylık Pil Sağlığı ve en az 2 büyük Android Güncelleme Garantisi sunuyor. Ayrıca pilin korunması için 24 Boyutlu Güvenlik Koruması ve Akıllı Şarj Motoru 2.0 özellikleri bulunuyor.

9.999 TL fiyat etiketine sahip Y18’i Temmuz sonuna kadar zincir mağazalardan satın alanlar, stoklarla sınırlı 10 taksit kampanyasından da faydalanabiliyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.