Dolar 32,7141
Euro 35,5125
Altın 2.498,92
BİST 10.925,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Turistler Ordu manzaralı dağ kızağı heyecanı yaşıyor

Karadeniz’in renkli şehri Ordu’ya gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, dağ kızağı parkında heyecan dolu anlar yaşıyor.

Turistler Ordu manzaralı dağ kızağı heyecanı yaşıyor
5 Temmuz 2024 16:08
26
AA

Ordu’da kentin seyir terası konumundaki 550 rakımlı Boztepe’de 20 dönüm araziye inşa edilen 1.000 metrelik parkura sahip dağ kızağı parkı, hizmete açıldı.

Özellikle çevre illerden günübirlik Ordu’ya gelenlerin dağ kızağında adrenalin ve macerayı aynı anda yaşama imkanı buluyor.

Vatandaşlar, bu alanda hem Ordu manzarası eşliğinde çok güzel vakit geçiriyor hem de adrenalin yaşıyor.

5 dakikalık serüven

Orduluların yanı sıra yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği dağ kızağı deneyimi, görevli ekiplerin önlemleri almasının ardından yaklaşık 5 dakika sürüyor.

Deneyenler büyük keyif alıyor

Düzce’den memleketi Ordu’ya gelen Duygu Ekin, dağ kızağını ilk kez kullandığını ve çok büyük keyif aldığını söyledi.

Ordu’nun tanıtımına katkı

Bunun aileler için çok güzel bir aktivite olduğunu belirten Ekin, dağ kızağının Ordu’nun tanıtımına katkı sağladığını ifade etti.

“Heyecan ve adrenalin dolu”

Kütahya’da yaşayan Ordulu Zeynep Bilgin ise heyecan ve adrenalin dolu 5 dakika geçirdiğini, dağ kızağını herkese tavsiye ettiğini dile getirdi.

“Çok heyecanlıydı”

Manisa’dan gelen Elif Su Kaya, dağ kızağı parkını sosyal medyada gördüğünü kaydederek, “Çok ilgimi çekti. Bu heyecanı deneyimlemek istedim. Çok heyecanlıydı.” dedi.

“Ordu’nun tanıtımı için önemli bir yatırım”

Asiye Yusufoğulları da hiç korkmadığını ifade ederek, “Dağ kızağına binip kullandığım için çok mutlu oldum. Zaten freni var. Hızını kendiniz ayarlıyorsunuz. Ordu’nun tanıtımı için önemli bir yatırım. Herkese tavsiye ederim.” diye konuştu.

İşletme yetkilileri de parka vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu, yabancı ziyaretçilerin de Boztepe’ye gelerek dağ kızağını kullandığını anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.