Dolar 32,6650
Euro 35,3753
Altın 2.501,96
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

TRANSFER HABERİ: Beşiktaş teklif yükseltti! Hermoso’ya yıllık…

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği tecrübeli stoper Hermoso için yıllık 5 milyon Euro’ya kadar çıktığı ancak oyuncunun Suudi Arabistan’dan transfer teklifi beklediği belirtildi.

TRANSFER HABERİ: Beşiktaş teklif yükseltti! Hermoso’ya yıllık…
5 Temmuz 2024 07:30
53

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü Mario Hermoso ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Takvim’in haberine göre; Siyah-Beyazlılar’ın geçtiğimiz günlerde 3 yıllık kontrat önerdiği İspanyol stopere yeni bir teklif daha yaptığı öğrenildi. Kartal’ın aynı kontrat süresini önerdiği, oyuncunun maaşını ise 5 milyon Euro’ya kadar çıkardığı belirlendi. Ancak deneyimli oyuncunun Beşiktaş’ın teklifine rağmen önceliğinin Körfez olduğu ve Suudi ekiplerinden teklif beklediği ifade edildi.

Beşiktaş’ın tüm şartlarını zorladığı yıldız futbolcunun Körfez ekipleriyle anlaşamaması halinde rotasını Siyah-Beyazlılar’a çevireceği de gelen haberler arasında. Geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid’den ayrılan deneyimli stoper Madrid kulübüyle geride bıraktığımız sezonda 45 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Hermoso’ya güncel verilere göre 25 milyon Euro değer biçiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.