Dolar 32,7201
Euro 35,5141
Altın 2.499,81
BİST 10.916,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Samsun İlkadım Belediyesi ve SGK arasında imzalanan protokolle emeklilere indirim sağlanacak

Samsun’un İlkadım Belediyesi ile SGK Samsun İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle emekli vatandaşlara, belediyeye ait tüm tesislerde ve otoparklarda yüzde 30 indirim sağlanacak. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, emeklilerin huzurlu bir emeklilik hayatı geçirebilmeleri için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Samsun İlkadım Belediyesi ve SGK arasında imzalanan protokolle emeklilere indirim sağlanacak
5 Temmuz 2024 15:13
36

Samsun’un İlkadım Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle emekli vatandaşlara, belediyeye ait tüm tesislerde ve otoparklarda yüzde 30 indirim sağlanacak. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Emeklilerimizin huzurlu bir emeklilik hayatı geçirebilmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya’yı makamında ağırladı. Ziyarette, ‘2024 Emekliler Yılı’ dolayısıyla protokol imzalandı. Protokol kapsamında tüm emekliler ve birinci derece yakınları, İlkadım Belediyesinin tesislerinden ve belediyeye ait otoparklardan yüzde 30 indirimli faydalanacak.

“Çalışmalarımız devam edecek”

Hayata geçirilen sosyal projelerle emekli vatandaşların yanlarında olduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım Belediyesi olarak, en düşük emekli maaşı alan vatandaşlarımızın çocuklarının düğünleri için ücretsiz düğün salonu tahsisi projemizi hayata geçirmiştik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan etmesiyle birlikte, SGK İl Müdürlüğümüz ile bir protokol imzaladık. Protokol çerçevesinde, 2024 yılının sonuna kadar tüm emekli vatandaşlarımız ve birinci derece yakınları, emekli kartlarını göstererek belediyemizin tesislerinden yüzde 30 indirimli faydalanabilecek. Ayrıca tüm emekli vatandaşlarımız, belediyemize ait otoparklardan da yüzde 30 indirimli olarak faydalanabilecek. Bu protokol ile çalışma hayatına uzun yıllarını vermiş emeklilerimize sosyal ve ekonomik anlamda destek sağlayacağız. Emeklilerimizin huzurlu bir emeklilik hayatı geçirebilmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. – SAMSUN

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.