Dolar 32,6895
Euro 35,4762
Altın 2.497,76
BİST 10.910,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

PlayStation, Tokyo Oyun Fuarı’na Dönmeye Hazırlanıyor

2019’dan beri “genel katılımcı” olmuyordu.

PlayStation, Tokyo Oyun Fuarı’na Dönmeye Hazırlanıyor
5 Temmuz 2024 13:50
51

Maalesef, yıllar içerisinde oyun fuarlarının ve etkinliklerinin gücü azaldı. E3 gibi ikonik bir fuarın bile aramızdan ayrıldığı şu dönemlerde geliştiriciler genellikle kendilerine özel şovlar düzenlemeyi tercih ediyor. PlayStation da kendi etkinliğini düzenleyen stüdyolardan biri.

Gamescom 2024’e katılmayacağını açıklayan PlayStation, şok bir karar ile Tokyo Oyun Fuarı’nda yer alacağını duyurdu. Şimdiye kadar düzenlenecek en büyük Tokyo Oyun Fuarı olacağı öne sürülen etkinlik, Eylül ayında kapılarını açacak. Fuarda 731’den fazla katılımcı olacağı söyleniyor.

Sony’nin fuarda ne göstereceği hakkında net bir şey söylemek güç. Fakat bu yıl Capcom, Konami ve diğer büyük Japon isimlerin etkinlikte olacağı doğrulandı. PlayStation’ın 2019 yılından beri Tokyo Oyun Fuarı’nda “genel katılımcı” olarak bulunmadığının da altını çizelim. Tokyo Oyun Fuarı, 26-29 Eylül tarihleri arasında kapısını açacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.