Dolar 32,7201
Euro 35,5141
Altın 2.499,81
BİST 10.916,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Kütahya’da Çocuklar Tarafından Tutuşturulan Kağıt Parçasıyla Minibüs Yakıldı

Kütahya’da 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuğun, tutuşturdukları kağıt parçasıyla minibüsü yakması, güvenlik kameralarınca kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İç kısmı tamamen yanan minibüs kullanılamaz hale geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yangını çıkaran çocukları tespit etti ve işlemler için Çocuk Şubesi’ne götürüldüler.

Kütahya’da Çocuklar Tarafından Tutuşturulan Kağıt Parçasıyla Minibüs Yakıldı
5 Temmuz 2024 14:57
43

Kütahya’da 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuğun, tutuşturdukları kağıt parçasıyla minibüsü yakması, güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Fuatpaşa Mahallesi Aydınlık Caddesi’nde park halindeki bir minibüsün yandığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araç yangın, kısa sürede söndürüldü.

İç kısmı tamamen yanan ve Mehmet Çeri’ye ait olduğu belirlenen 64 FS 101 plakalı minibüs kullanılamaz hale geldi.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yangını kuzen olan M.E.A. (7) ile M.N.A’nın (9) çıkardığını tespit etti.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, çocukların kibritle yaktıkları bir kağıt parçasını camı açık olan minibüsün içine attıktan sonra alevlerin yükselmesi yer alıyor.

Çocuklar, işlemler için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne götürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.