Dolar 32,7218
Euro 35,5181
Altın 2.496,02
BİST 10.908,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Küçük Kulüp-TSYD-Doğan Turhan Ege Tenis Turnuvası Sonuçlandı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin Küçük Kulüp Derneği’yle birlikte düzenlediği Küçük Kulüp-TSYD-Doğan Turhan Ege Tenis Turnuvası, final maçlarının ardından sona erdi. Turnuvada Ege Avcı tek erkeklerde, Özge Kaçak tek kadınlarda birinci oldu. Serhat Kaya ve Eymen Beytaş ise çift erkeklerde birincilik elde etti. Dereceye giren tenisçilere ödülleri törenle verildi. TSYD İzmir Şubesi, turnuvanın gelecek dönemde geleneksel hale getirilerek daha geniş kitlelere yayılması için hizmet vermeye hazır olduklarını belirtti.

Küçük Kulüp-TSYD-Doğan Turhan Ege Tenis Turnuvası Sonuçlandı
5 Temmuz 2024 15:56
34

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin Küçük Kulüp Derneği’yle birlikte düzenlediği, Küçük Kulüp-TSYD-Doğan Turhan Ege Tenis Turnuvası, dün oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

Alsancak’taki Küçük Kulüp Kortları’nda 10 gün süren turnuva sonunda tek erkekler kategorisinde Ege Avcı, tek kadınlarda Özge Kaçak birincilik elde etti. Çift erkeklerde Serhat Kaya-Eymen Beytaş ikilisi kupanın sahibi oldu. Turnuvanın centilmen sporcuları ise Banu Abacı ve Erkan Erkangil seçildi. Dereceye giren tenisçilere ödülleri törenle verildi.

TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi, “Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi olarak bu anlamlı turnuvanın bir tarafı olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu güzel turnuvanın gelecek dönemde geleneksel hale getirilerek daha geniş kitlelere yayılması için aynı şekilde hizmet vermeye hazırız” dedi.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Önemli olan kazanmak değil sportmence yarışmak. Çok keyifli bir turnuva dönemi geçirdik” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.