Dolar 32,7279
Euro 35,4775
Altın 2.497,81
BİST 10.914,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Halo Infinite Anvil Operation Başladı

Halo Infinite Anvil Operation için düğmeye basıldı. Güncellemenin en büyük eklentisi BTB: Sentry Defense adı verilen bir oyun modu. BTB, Büyük Oyun Savaşı anlamına geliyor ve bu durumda modelde, her biri karşı karşıya gelen 12 oyuncudan oluşan iki …

Halo Infinite Anvil Operation Başladı
5 Temmuz 2024 15:20
50

Halo Infinite Anvil Operation için düğmeye basıldı. Güncellemenin en büyük eklentisi BTB: Sentry Defense adı verilen bir oyun modu. BTB, Büyük Oyun Savaşı anlamına geliyor ve bu durumda modelde, her biri karşı karşıya gelen 12 oyuncudan oluşan iki takım bulunuyor. Her takımın ayrıca Halo Infinite’in tek oyunculu modunda Adjutant Çözüm nöbetçisi olarak tanıtılan kendi Sentinel Boss’u yer alıyor.

Blog yazısında şunlar belirtiliyor: “Her takım, savunmak için iki dev (ve konuşkan) Nöbetçi kulesiyle savaşa mevzilendiğinde 2.000 puana sahip olacak. Kulelerinize hasar verildikçe mevcut puan düşer ve 0 puana ulaşırsanız oyun biter. Bu, seçenekleriniz olduğu anlamına gelir. Hasar verme yeteneğinize güveniyorsanız herkes ortaya çıkıp düşman kulelerini toplu halde ele geçirebilir. Emin değilseniz, klasik böl ve yönet yöntemi, kendinizinkini korurken düşman Nöbetçilerine hasar vermenizi sağlar.”

BTB: Sentry Defense’in harita oynatma listesi, topluluk yapımı yeni bir harita olan Command’ı da içeriyor.

Ek olarak Anvil Operation güncellemesi oyuncuların zırh, yeni bir amblem ve daha fazlasını içeren yeni oyun içi kozmetik ürünleri kazanabilecekleri yeni bir 20 katmanlı Operasyon Pass içeriyor. Tüm oyuncular aynı zamanda yeni Disability Pride Month zırh kaplamasını, siperliğini ve amblemini de alabilecek.

Anvil Operation güncellemesi Halo: Infinite’de 30 Temmuz tarihine kadar yayında kalacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.