Dolar 32,6769
Euro 35,4566
Altın 2.499,45
BİST 10.910,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Google Pixel 9 Serisi Ultrasonik Parmak İzi Sensörü ile Gelebilir

Google’ın yaklaşan Pixel 9 akıllı telefon serisinin donanım yükseltmelerinden biri olarak ultrasonik parmak izi sensörü alacağı ileri sürüldü. Android Authority bu iddiasını konuya aşina bir kaynağa dayandırıyor. Ultrasonik sensörler, daha duyarlı …

Google Pixel 9 Serisi Ultrasonik Parmak İzi Sensörü ile Gelebilir
5 Temmuz 2024 12:50
66

Google’ın yaklaşan Pixel 9 akıllı telefon serisinin donanım yükseltmelerinden biri olarak ultrasonik parmak izi sensörü alacağı ileri sürüldü. Android Authority bu iddiasını konuya aşina bir kaynağa dayandırıyor.

Ultrasonik sensörler, daha duyarlı oldukları ve parmak sensörün üzerine getirildiğinde cihazın kilidini hızlı bir şekilde açtıkları için optik sensörlere göre avantaja sahip. Ek olarak, ıslak ve kirli parmaklardan daha az etkilenmeleri ve optik sensörlerden farklı olarak karanlıkta parlak ışık yaymamaları sayesinde geceleri de rahatlıkla kullanılabiliyorlar.

Kullanıcılar uzun zamandır Pixel cihazları için yükseltilmiş bir parmak izi sensörü talep ediyordu. Sızıntıya göre ultrasonik parmak izi sensörü Pixel 9, Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL’e gelecek.

Google, Pixel 9 serisini 13 Ağustos tarihinde Made By Google 2024 etkinliğinde tanıtacak.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.