Dolar 32,6895
Euro 35,4762
Altın 2.497,76
BİST 10.910,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Dünya Güzellerim’in ilk bölümümde olay çıktı! Bülent Ersoy, Banu Alkan’a öfke kustu: Aptal saptal işler yapıyorsun

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever’in yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Bir oteli işletmeye çalışan ünlü isimlerden Bülent Ersoy, temizlik malzemesi almaya gönderdiği Banu Alkan’ın doğal taşlar aldığını görünce “Siz benimle oyun mu oynuyorsunuz, aptal saptal işler. Sen buraya ne yapmaya geldin” diye bağırdı. Alkan da “Sen kimsin de Afrodit’e bağırıyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Dünya Güzellerim’in ilk bölümümde olay çıktı! Bülent Ersoy, Banu Alkan’a öfke kustu: Aptal saptal işler yapıyorsun
5 Temmuz 2024 12:29
48

2017 yılında Nepal, Vietnam ve Hindistan gibi ülkeleri gezerek program çeken Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan bu sefer de Dünya Güzellerim Tatilde ile ekranlara döndü. Seray Sever’in kadroya dahil olduğu programa Bülent Ersoy damga vurdu.

BÜLENT ERSOY, BANU ALKAN’I AZARLADI

İflas eden bir oteli yeniden canlandırmaya çalışan ünlü isimlerden Bülent Ersoy, bu haftanın otel müdürü seçildi. Ersoy, Safiye Soyman’ı mutfak sorumlusu, Banu Alkan’ı temizlik sorumlusu Seray Sever’i de eğlence sorumlusu yaptı. Ünlü isimler otelin eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıktı ancak Banu Alkan temizlik malzemesi yerine tüm parasını doğal taşlara yatırdı. Alkan’a tepki gösteren Ersoy, “Bunlara ne gerek var? Seray sen neden uyarmıyorsun? Bu otel nasıl temizlenecek? Kalk git temizlik malzemesi al. Bırak Allah aşkına siz oyun mu oynuyorsunuz? Aptal saptal işler… Böyle saçmalık olmaz. Ben bu taşların etrafı temizlediğini ilk defa duyuyorum. Ben ağır kanlıyım ama sen de oturduğun yerden kalkmıyorsun. Taşlara sarılır yatarsın artık. Sen buraya ne yapmaya geldin? Poz kesmeye mi geldin” dedi.

“ZİFTİN PEKİNİ YESİNLER”

Ünlü isimlerin kendisinden habersiz yemek yediğini duya Bülent Ersoy, “Nasıl bir boğaz? Şaşkınlık içindeyim. Homini gırtlak yuttunuz o pis midenize. Git Allah aşkına ya. Ziftin pekini yesinler. Saygısızlar. Ben onları bekledim burada” diyerek öfke kustu.

BANU ALKAN: SEN KİMSİN YA, ÇOK ÜZÜLDÜM

Bülent Ersoy’un sözleri karşısına şaşkına dönen Banu Alkan ise “Bana nasıl bağırdı öyle… Afrodit’e bağırıyor kimsin sen ya? Benim naif kalbimi nasıl kırabilir ya. Sen kimsin ya… Çok üzüldüm” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.