Dolar 32,7016
Euro 35,4774
Altın 2.492,71
BİST 10.949,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Bu oyundaki hilecileri rapor ederek para kazanabilirsiniz!

Escape From Tarkov geliştiricileri, hilecileri tespit edip raporlayanlara, oyun içi para vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Bu oyundaki hilecileri rapor ederek para kazanabilirsiniz!
5 Temmuz 2024 14:23
193

Escape From Tarkov yapımcıları, çıkışından bu yana, oyunu geliştirmek kadar hilecilerle de mücadele etmekle uğraşıyor.

Geliştirici Battlestate Games’in bu konudaki çabalarına rağmen, oyuncular arasında en çok hile yapılan çevrimiçi yapımlardan biri olarak bilinen Tarkov ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. Oyunun yapımcısı Battlestate Games, yeni dönemde hilecileri rapor eden ve raporu oyuncunun banlanmasıyla sonuçlanan herkrese oyun içi para vereceğini duyurdu.

Escape From Tarkov, bir ilke imza atıyor

0.14.9.5 yaması ile birlikte, oyun kurallarını ihlal eden oyuncuları rapor edenlere ödül verilmeye başlandı. Bu yeni sistem, hilecilere karşı bir nevi cadı avı başlatmış oldu. Başarılı raporlar sonucunda oyuncular, oyun içi para birimi ile ödüllendirilecek.

Yeni sistemin detayları henüz tam olarak açıklanmadı. Ödül miktarları, raporların nasıl değerlendirileceği gibi konular belirsizliğini koruyor. Ayrıca, raporların etkin bir şekilde işlenmesi, oyuncuların sırf ödül alabilmek için masum oyuncuların başını yakmaması gibi detayların da umursanması bekleniyor.

Gelen güncelleme, sadece hile karşıtı yeni bir sistemle sınırlı değil. NPC yapay zekasında da önemli değişikliklere gidildi. Yapay zeka kontrollü PMC’ler artık daha agresif ve iletişim kurma becerisine sahip hale getirildi.

Escape From Tarkov’un bu yeni güncellemesi, hilecilerle mücadelede yeni bir sayfa açma potansiyeli taşıyor. Ancak sistemin uzun vadede ne kadar etkili olacağı ve oyun deneyimini nasıl etkileyeceği henüz belirsiz.

Peki sizler bu yeni sistem hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.