Dolar 32,7105
Euro 35,4592
Altın 2.494,82
BİST 10.909,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C
Cum 32°C

Avowed’da Yol Arkadaşlarımızla Romantik İlişki Yaşayamayacağız

Obsidian bir Bioware değil

Avowed’da Yol Arkadaşlarımızla Romantik İlişki Yaşayamayacağız
5 Temmuz 2024 14:20
171

Obsidian’ın yeni RYO’su Avowed’un kreatif direktörü Carrie Patel, Windows Central’a verdiği röportajda Avowed’da yol arkadaşlarımızla herhangi bir romantik ilişki yaşayamayacağımızı söyledi. Obsidian romantik olsun ya da olmasın oyundaki tüm ilişkileri doğru kurmaya odaklanmış durumdaymış.

Biz oyuncular RYO’larda romantizm seçeneklerinin olmasını seviyoruz, bu Mass Effect’te de böyleydi, Dragon Age’lerde de, Baldur’s Gate 3’te de. Obsidian da bunun oyuncuların sevdiği bir şey olduğunun farkında, ama önceliklerini farklı yerlere vermeyi tercih etmişler.

“Eğer oyuna romantizm ekleseydik bir o kadar anlamlı romantik olmayan bir yol da eklememiz gerekecekti. Oyunda yol arkadaşlarımıza çok önem veriyoruz, onlar ana hikayeye daha önceki oyunlarımızda olmadığı kadar bağlı. Bu yüzden eğer oyunda romantiz m olacaksa bunu gerçekten, gerçekten, gerçekten doğru yapmalı veya hiç yapmamalıydık.”

Obsidian bir süre bu konu hakkında tartışmış ama sonuç olarak yol arkadaşlarının diğer özelliklerine odaklanmaya karar vererek romantizm seçeneğini masadan kaldırmış.

Obsidian’nın RYO’larının Bethesda’nınkilere göre daha ufak çaplı olduğunu düşünürsek oyunu şişirmek istememiş de olabilirler tabii. Avowed’un beş yıldır geliştirilmekte olduğunu hatırlatayım, buna karşın tüm zamanların en iyi Fallout oyunlarından biri kabul edilen Fallout: New Vegas ise sadece 18 ayda geliştirilmişti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.