Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih’i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya’ya attığı gol sonrasında bozkurt işareti yapan Merih Demiral, Almanlar tarafından UEFA’ya şikayet edilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. Alman basınından ortalığı karıştıracak bir iddia daha geldi. Bild Gazetesi, milli futbolcunun 2 maç ceza aldığını öne sürdü. Bu iddia üzerine TFF, yaptığı açıklamayla haberlerin gerçeği yansıtmadığı duyurdu. Merih, olayla ilgili savunmasını yarın yapacak.

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih’i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular
5 Temmuz 2024 00:13
34

Milli Futbolcumuz Merih Demiral’ı Avusturya maçında Bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA’ya şikayet eden Almanlardan skandal bir hamle daha geldi.

2 MAÇ CEZA ALDIĞINI İLERİ SÜRDÜLER

Alman basınından Bild, Merih’in 2 maç ceza aldığı yalanını ortaya attı. Habere göre; Merih Demiral’ın hareketini siyasi bir sembol olarak gören UEFA, bu konuda taviz vermeyecek ve Merih Demiral’ı cezalandıracak.

TFF HEMEN YALANLADI

Bu iddia üzerine TFF’den jet yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, “Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, ‘Merih Demiral’a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi’ şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.