Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Türkiye’de erişime kapatılmıştı: Threads, aylık 175 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı

Meta tarafından piyasaya sürülen sosyal medya platformu Threads, bir yılın ardından aylık 175 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı.

Türkiye’de erişime kapatılmıştı: Threads, aylık 175 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı
4 Temmuz 2024 14:52
68

Meta, geçtiğimiz yıl merakla beklenen yeni sosyal medya platformu Threads’i, Android ve iOS kullanıcıları için yayınlandı.

Rekabet Kurumu’nun emrine uymak için 29 Nisan’dan itibaren Türkiye’de erişime kapatılan platform, kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor.

175 milyon aylık kullanıcıya ulaştı

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, X’e (Twitter) rakip olarak çıkardıkları Threads sosyal medya platformunun aylık 175 milyondan fazla aktif kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı.

Her ne kadar büyüme hızı yavaş olsa da yine de kullanıcılar uygulamaya ilgi göstermeye devam ediyor.

Şirketin önümüzdeki sene Threads’te reklamları etkinleştirmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.

Ne olmuştu

Rekabet Kurumu, bu yılın başlarında Meta Platforms hakkında yürüttüğü soruşturmada, günlük 4.8 milyon TL idari para cezası kesmişti.

Ayrıca kurum, Instagram ile Threads arasındaki veri aktarım mekanizması neticesinde oluşabilecek veri birleştirme davranışının engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanmasına karar vermişti.

Daha sonra ise Meta, Rekabet Kurumu’nun emrine uymak için 29 Nisan’dan itibaren Threads uygulamasını Türkiye’de erişime kapatmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.