Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Tesla güncellendi! Amazon ve YouTube Music geliyor

Tesla, son güncellemesi ile müşterilerine yeni özellikler sunuyor, Tesla araçlarında YouTube Music ve Amazon Music kullanılabilecek.

Tesla güncellendi! Amazon ve YouTube Music geliyor
4 Temmuz 2024 15:21
44

Tesla, OTA (over-the-air) güncellemeleri ile araçlarını sürekli olarak geliştiriyor. Elon Musk’ın şirketi, son güncellemesiyle müşterilerine bir kaç yeni özellik daha getiriyor. 2024.26 güncellemesi ile Amazon Music, YouTube Music ve daha fazlası Tesla kullanıcılarını sunulacak. İşte detaylar…

Tesla’dan yeni güncelleme: Amazon Music ve YouTube Music artık araçlarda

Tesla araçlarına artık YouTube Music ve Amazon Music eklendi. Özellikle Amazon Music, uzun süredir beklenen bir özellikti ve nihayet Tesla kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Bu, Tesla’nın araç içi müzik akış hizmetlerini genişletecek bir özellik olacak.

Amazon ve YouTube Music dışında başka yenilikler de yapıldı. Tesla, Parental Control (Ebeveyn Kontrolü) özellikleri iyileştirdi. Artık maksimum hız ve hızlanma gibi özellikleri sınırlamak ve belirli işlevlere erişimi kısıtlamak mümkün. Ayrıca, Speed Limit Warning, Automatic Emergency Braking ve Forward Collision Warning gibi tüm güvenlik özelliklerinin zorunlu olarak aktif hale getirilmesi sağlanabilecek. Araç belirli bir saatten sonra kullanıldığında, araç sahibi bildirim alacak.

Tesla araç içi hava durumu bilgileri de bu güncelleme ile geliyor. Artık araç içindeki sıcaklık göstergesinin yanında, o bölgedeki hava durumu bilgileri de gösterilecek. Hava kalitesi düşük olduğunda AQI sembolü ve ilgili değer de görünecek.

Tesla sahipleri, araçlarının şarj ve iç mekan iklimlendirme programlarını daha esnek bir şekilde ayarlayabilecek. Navigasyon ve diğer birçok küçük iyileştirme de güncellemeyle birlikte geliyor. Güncellemenin tüm araçlara ulaşması birkaç hafta sürebilir, ancak bu beklemeye değer bir güncelleme olacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? Amazon ve YouTube Music gibi özellikler Tesla kullanım deneyimini nasıl etkiler? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.