Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Snapdragon 8 Gen 3’lü tablet Honor MagicPad 2 lansman öncesi sızdı!

Honor MagicPad 2 lansman öncesi tasarımı ve özellikleri ile karşımıza çıktı. İşte MagicPad 2’nin bilinen tüm detayları…

Snapdragon 8 Gen 3’lü tablet Honor MagicPad 2 lansman öncesi sızdı!
4 Temmuz 2024 14:22
49

Honor yakında yeni katlanabilir telefonlarını tanıtacağı bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte yeni tableti MagicPad 2’yi de tanıtacak olan Honor, şimdi sızıntılarla karşımıza çıktı. İşte Honor MagicPad 2 tabletin özellikleri, tasarımı ve lansman tarihi.

Honor MagicPad 2 12 Temmuz’da tanıtılacak!

12 Temmuz’da Çin’de bir etkinlik gerçekleştirecek olan Honor, o gün yeni Magic V3 serisi katlanabilir telefonlarını tanıtacak. Aynı etkinlikte MagicPad 2 tabletini de tanıtacak olan şirket, şimdi cihazın tasarımı ve özellikleri ile karşımızda. Günümüz tabletlerine benzer, sade bir tasarımla karşımıza çıkan MagicPad 2, dairesel kamera tasarımı ile oldukça zarif duruyor. Şimdilik siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renkte görülen tablet, Bluetooth ile klavye bağlantısına da izin veriyor.

12,3 inç büyüklüğünde bir ekranı ön tarafında taşıyan Honor MagicPad 2, bu ekranda 3K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunuyor. Dev OLED panelin üzerinde şimdilik detayı belirtilmeyen bir selfie kamerası taşıyan tablet, arka tarafta bir adet ana kameraya ve bir adet led flaşa sahip.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden alan MagicPad 2, 16GB RAM bellek ile gücüne güç katıyor. Tüm bunlara ek olarak 1TB depolama alanına da sahip olan tabletin, batarya ve şarj bilgisi şimdilik elimizde değil.

12 Temmuz’da MagicPad 2 ile birlikte Magic V3 katlanabilir telefonlarını, MagicBook Air 15 dizüstü bilgisayarını da tanıtacak olan Honor, önümüzdeki haftaya damga vuran marka olacak. Siz Honor MagicPad 2’yi nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.