Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Samsung’un Akıllı Yüzüğü Galaxy Ring’in Kalbinizi Ağrıtacak Fiyatı Ortaya Çıktı: O Fiyata Telefon Alınır!

Samsung Galaxy Ring’in fiyatı sızdırıldı. Eğer iddia doğruysa cihaz, giriş seviye bir telefon fiyatıyla gelecek.

Samsung’un Akıllı Yüzüğü Galaxy Ring’in Kalbinizi Ağrıtacak Fiyatı Ortaya Çıktı: O Fiyata Telefon Alınır!
4 Temmuz 2024 15:36
114

Samsung, 10 Temmuz günü Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirecek. Bu etkinlikte yeni katlanabilir telefonlar, kulaklıklar ve akıllı saatleri göreceğiz. Tüm bunların yanı sıra yılın başlarında duyurusu yapılan akıllı yüzük Galaxy Ring’in de resmî tanıtımı gerçekleşecek.

Sağlık odaklı bir cihaz olacak Samsung Galaxy Ring’in özellikleri son birkaç aydır ortaya çıkıyordu. Ancak şimdiye kadar fiyatıyla ilgili pek bilgi edinememiştik. Bugün ise bu konuda bilgi geldi. Sızıntı doğruysa cihaz, gerçekten “pahalı” diyebileceğimiz bir ücrete sahip olacak.

300-380 dolar arası fiyatla gelecek

Oyun sızıntılarıyla bildiğimiz billbil-kun, Galaxy Ring’in fiyatıyla ilgili edindiği bilgileri paylaştı. Buna göre cihaz, 300 dolar (9.700 TL) ila 380 dolar (12.375 TL) arasında bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.

Bu fiyatın müşterilere biraz pahalı gelebileceğini söyleyebiliriz. Galaxy Ring, akıllı saatleri aratmayacak gerçekten çok iyi sağlık özellikleriyle gelecek olsa da tam bir akıllı saat kadar işlev sunamayacak. Şu anda 340 dolar civarına Galaxy Watch 7 akıllı saat alınabiliyor. Hatta bu fiyat skalasında giriş seviye akıllı telefonlar bile mevcut.

Tabii ki tamamen yeni bir kategoride ilk nesil bir ürün olduğu için mutlaka ilgi görecektir. Ancak uzun vadede nasıl performans göstereceği merak konusu. Müşterilerin böyle bir fiyata nasıl tepki vereceğini bekleyip göreceğiz.

Galaxy Ring’in muhtemel özellikleri için:

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.