Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Samsung Galaxy S25 serisi, üç yerine iki modelle gelebilir

Yeni bir haber, Samsung Galaxy S25 serisinin üç yerine iki farklı modelle geleceğini iddia ediyor. Peki seride hangi model olmayacak?

Samsung Galaxy S25 serisi, üç yerine iki modelle gelebilir
4 Temmuz 2024 15:22
116

Samsung’un Galaxy S25 serisini önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak bu üst seviye akıllı telefon serisi hakkında farklı ve bazen de kafa karıştırıcı sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Daha önceki sızıntılar, standart Galaxy S25’in Galaxy S24 ile aynı pil özellikleriyle geleceği bildirilmişti. Ardından ortaya çıkan bir sızıntı, Samsung’un Galaxy S25 Ultra’daki dört kameradan en az üçünü yükselteceğini öne sürdü. Söylentilere göre Galaxy S25 Ultra, yeni ISOCELL HP2 sensörlü 200MP kameraya sahip olabilir.

İlginç bir şekilde, sızıntıların neredeyse hiç birinde Samsung Galaxy S25 Plus modelinden bahsedilmiyor. Android Headlines’ın son haberine göre Samsung, Galaxy S25 serisinden itibaren Plus modelinden vazgeçmeyi planlıyor ve bunun, üst seviye telefon serisini basitleştirmek için yapıldığını söylüyor.

Android Headlines’ın haberi, Samsung’un Galaxy S25 ve Galaxy S25 Ultra üzerinde çalıştığına vurgu yapıyor. Galaxy S25 Ultra’nın, Note 20 Ultra’dan bu yana şirketin ürettiği en ince Ultra telefon olması bekleniyor. İlginç bir şekilde kaynak, veri tabanında Samsung Galaxy S25 Plus’a dair herhangi bir kanıt bulamadığının altını çiziyor. Bu da Samsung’un artık üst seviye S serisindeki Plus modeline veda edildiğini gösteriyor olabilir.

Habere göre Galaxy S25, IMEI veritabanında SM-S931B/DS model numarasıyla yer alırken, S25 Ultra, SM-S938B, SM-S938U, SM-S938N ve SM-S9380 model numaralarıyla görünüyor. Bu modellerdeki “B” harfi Küresel’i, “U” ABD’yi ve “N” Güney Kore’yi temsil ediyor.

Unutmamak lazım ki, Samsung Galaxy S25 serisinde Plus modelinin yer almayacağına dair somut bir kanıtımız henüz bulunmuyor. Bu tür söylentilere her zaman olduğu gibi, şirket tarafından kesin bir açıklama yapılana kadar şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.