Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

İspanyol basınından Ancelotti’ye Arda Güler önerisi

A Milli Takım’ın EURO 2024’te dikkat çeken isimlerinden olan Arda Güler, İspanya basınında gündem olmaya devam ediyor. AS Gazetesi, milli yıldızla ilgili Ancelotti’ye sürpriz bir öneride bulundu.

İspanyol basınından Ancelotti’ye Arda Güler önerisi
4 Temmuz 2024 15:38
53

Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler’in, A Milli Takım formasını giydiği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki (EURO 2024) oyun tarzı ve yeni mevkisi İspanyol basınında tartışma konusu oldu.

NTV Spor’un AS’tan aktardığına göre, “Türkiye, Ancelotti’ye Güler’i ne yapacağını söylüyor” başlıklı haberde; A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın, Arda’yı “sahte dokuz” pozisyonunda oynatarak herkesi şaşırttığı, Türk yıldızın ise hareketliliği ve oyunuyla EURO 2024’te tam bir ustalık dersi verdiği belirtildi.

Almanya’daki turnuvanın, Arda Güler’in geçen sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 12 maçta şu ana kadar göstermediği başka faydalarını görmeye hizmet ettiği belirtilerek “Hücumdaki yetersizliği göz önüne alan Montella, Madrid’in incisini Türk forvet hattının sahte dokuzu olarak icat etti” yorumu yapıldı.

Haber detayında, 19 yaşındaki futbolcunun Avusturya maçındaki performansı için “Avusturyalı ‘ağır’ stoperlerle dans eden, hareketli, dinamik ve yetenekli bir forvetti.” ifadeleri kullanılırken; Arda’nın formda ve fit bir görüntü sergilediği, fiziği güçlü rakip savunmacılar arasında korkusuzca ve büyük bir özgüvenle mücadele ettiği kaydedildi.

Arda Güler’in “sahte dokuz” olarak oynatılmasının, Real Madrid’deki geleceği açısından ilginç bir varyant olabileceği vurgulandı ve İspanyol takımının hocası Carlo Ancelotti’ye “Arda’nın tüm yeteneklerinden faydalanmak için ustaca bir pozisyon icat eden Montella’nın bu fikrini iyi değerlendirmeli” önerisinde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.