Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

General Mobile’ın Yakında Tanıtılması Beklenen Üç Yeni Telefonu Ortaya Çıktı

General Mobile’ın yeni telefonlar için hazırlık yaptığı iddia edildi. İddiaya göre şirket, yakında 3 yeni model ile karşımıza çıkacak. Şirket, yeni bir seriyi başlatacak gibi görünüyor.

General Mobile’ın Yakında Tanıtılması Beklenen Üç Yeni Telefonu Ortaya Çıktı
4 Temmuz 2024 14:06
44

Yerli teknoloji firması General Mobile, bir süredir sessizliğe bürünmüş durumda. Şirket, yeni bir akıllı telefon duyurmayalı bayağı zaman oldu. Ancak gelen son haberler, bu durumun yakında değişebileceğini gösteriyor. Çünkü General Mobile’ın 3 yeni model üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

GizmoChina’dan Erencan Yılmaz’ın bildirdiğine göre General Mobile, “G319”, “G318” ve “G518” model kodlarına sahip üç yeni akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu akıllı telefonların GM 24, GM Era 50, ve GM Era 30 olarak isimlendirilebileceği iddia ediliyor.

“Era” tamamen yeni bir seri olacak

*GM 24 Pro

Daha çok orta segment cihazlarla karşımıza çıkan General Mobile, bugüne dek “Era” adında bir akıllı telefon duyurmadı. Gelen haberlere göre yeni telefon, şirket için yepyeni bir seriyi başlatması açısından önemli olacak. Ancak henüz GM Era serisi ile ilgili netleşmiş bir bilgi sahibi değiliz. Bu seri de muhtemelen orta segmentte olacaktır.

General Mobile ile ilgili iddialar hakkında söyleyebileceklerimiz şimdilik bu kadar. Şirketin konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadığını, benzer iddiaların birkaç ay önce de gündeme geldiğini ancak herhangi bir gelişme yaşanmadığını belirtelim.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.