Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Gaziantep’ten LGS’de büyük başarı! Tüm şehirler arasında 6’ncı oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, LGS’de en yüksek puanı alarak Gaziantep’in büyükşehirler arasında 6’ncı sıraya oturmasını sağlayan 100 öğrenciye, Bosna Hersek gezisi hediye edeceğini açıkladı.

Gaziantep’ten LGS’de büyük başarı! Tüm şehirler arasında 6’ncı oldu
4 Temmuz 2024 13:54
29

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2024 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre Gaziantep’te başarılı olan 100 öğrenci için özel bir ödül açıkladı. Başkan Şahin, derece alan öğrencilerin Bosna Hersek’e düzenlenecek bir gezi ile ödüllendirileceğini müjdeledi.

Gaziantep, LGS sonuçlarına göre büyük bir başarıya imza atarak tüm büyükşehirler arasında en başarılı 6. şehir oldu.

Başkan Şahin, bu önemli başarıyı şu sözlerle değerlendirdi:

Gaziantep’in eğitimdeki bu büyük başarısı, şehrin eğitimdeki kararlılığının ve yatırımlarının bir sonucu olarak görülüyor. Şehir, gelecek yıllarda da daha büyük başarılar hedefliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.