Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

Fenerbahçe’den Atletico Madrid’e dev transfer! Simeone ısrarla istiyor

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Çağlar Söyüncü’yü bonservisiyle birlikte sarı-lacivertli takıma gönderen İspanyol devi, Fenerbahçe’nin yıldız ismini kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İşte o isim ve detaylar… (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)

Fenerbahçe’den Atletico Madrid’e dev transfer! Simeone ısrarla istiyor
4 Temmuz 2024 12:50
25

Geride bıraktığımız sezonu 99 puan toplamasına ve sadece bir yenilgi almasına rağmen ezeli rakibi Galatasaray’ın gerisinde 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe’de hareketli saatler yaşanıyor.

Sezonun sona ermesinin ardından sözleşmesi biten İsmail Kartal ile yola devam etmeyen sarı-lacivertliler, büyük ses getiren bir hamleye imza attı.

Kanarya, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getirdi.

Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda düzenlenen görkemli imza töreninde Portekizli çalıştırıcıyla 2+1 yıllık imzaladı.

Takımın başına Jose Mourinho’nun gelmesiyle birlikte transferde gaza basan sarı-lacivertliler, ilk olarak sol bek bölgesini güçlendirdi.

Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İkinci transferini de savunma hattına yapan Kanarya, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Atletico Madrid’den kiralanan Çağlar Söyüncü’nün bonservisini aldı.

Fenerbahçe, milli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda eksik görülen bölgeler için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Çağlar Söyüncü’yü Fenerbahçe’ye gönderen Atletico Madrid, sarı-lacivertlilerin yıldızına kanca attı.

ATLETICO’DAN FERDİ’YE KANCA

İspanyol basını, adı Arsenal, Borussia Dortmund ve Napoli ile anılan Ferdi Kadıoğlu’na Atletico Madrid’in de talip olduğunu yazdı.

GOL Digital’de yer alan habere göre; Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, milli yıldızı kadrosunda görmek istiyor.

Haberde Arjantinli çalıştırıcının Ferdi’yi sol bekte kullanmayı düşündüğü ve Thomas Lemar, Rodrigo Riquelme ya da Samuel Lino’nun olmadığı durumlarda sol kanat veya 10 numara pozisyonunda da şans verebileceği vurgulandı.

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’te ilerlediği sürece Ferdi Kadıoğlu’nun bonservis bedelinin artacağı ve Atletico Madrid’in bu durumun farkında olduğu belirtildi.

Öte yandan Diego Simeone’nin EURO 2024’te Ferdi Kadıoğlu’nu yakından takip etmeyi sürdüreceği kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı.

Milli yıldız, 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

24 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Ferdi’nin güncel piyasa değeriyse 21 milyon Euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.