Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 32°C

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu

Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindiren Epic Games, Steam’in ardından en sevilen platformlardan biri olmaya devam ediyor. Son olarak Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu.  Epic Games Store’da haftanın …

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu
4 Temmuz 2024 14:08
72

Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindiren Epic Games, Steam’in ardından en sevilen platformlardan biri olmaya devam ediyor. Son olarak Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu. 

Epic Games Store’da haftanın ücretsizi: The Falconeer

Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunu The Falconeer olacak. Daha öncesinde BAFTA’ya aday gösterilen bu bağımsız yapımda, büyük bir savaş kuşuna binip, okyanus dünyasını keşfediyor ve destansı savaşlara katılıyorsunuz. Üstelik bu yolculukta, tehlikeli görevler ve yan maceralar da oyuncuları bekliyor olacak.

Epic Games’in bu haftaki hediyesi, 4 Temmuz’dan 11 Temmuz’a kadar ücretsiz olacak. Eğer bu süre zarfında oyunları aldıysanız tamamen sizin olacaklar. Ancak bu tarihten sonra yerini yeni ücretsiz oyunlara bırakacağını hatırlatalım. Ayrıca bugün akşam 18:00’a kadar kadar halihazırda mevcut olan Sunless Skies: Sovereign Edition sürümünü kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Peki Epic Games’te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ”Yükle” diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları:

  • The Falconeer
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.