Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 33°C
Çar 32°C

Aranan mod bulundu! Starfield gerçekçi hale geldi

Starfield PC ve Xbox için yeni bir mod ile geliyor, artık gezegenler arasında hızlı seyahat olmadan geze geze yolculuk yapabileceksiniz.

Aranan mod bulundu! Starfield gerçekçi hale geldi
4 Temmuz 2024 00:27
71

Starfield PC ve Xbox sürümleri için IMPROVED Sublight Engine Mod adında yeni bir mod yayınlandı. Bu mod ile Starfield oyununda yer alan gezegenler ve uydular arasında hızlı seyahat kullanmadan geze geze yolculuk yapabileceksiniz.

Starfield için hızlı seyahat özelliğini bitirecek mod geliyor

Starfield oyununun en büyük eleştirilerinden biri, hızlı seyahat özelliğininin sık kullanılması ve bu süreçte çıkan yükleme ekranlarıydı. Bu durum, oyunun bütünsel bir evren hissiyatını biraz baltalıyordu. Ancak yeni mod ile birlikte bu sorun tarihe karışıyor. Artık gezegenler ve uydular arasında gerçek zamanlı olarak hızlı seyahat yerine daha gerçekçi seyahatler yapılabilecek. Uzun mesafeli yolculuklarda oyun motorunun alanı yeniden yüklemesi gerekebilir, ama yine de bu mod oyuna keyif katacak.

Starfield için gelen IMPROVED Sublight Engine Mod sadece hızlı seyahat özelliğini kaldırmakla kalmıyor, aynı zamanda çoğu motorun hızını ve Boost özelliklerini artırıyor. Gezegenler arası yolculuklar artık daha makul sürelerde gerçekleşecek. Ancak uzay geminizin kütlesi ve motor sayısı, hızınızı doğrudan etkileyecek. Starborn gemilerinin diğerlerinden çok daha hızlı olduğunu da belirtelim. Bu, oyuncular için stratejik bir avantaj sağlayabilir.

Mod, Bethesda’nın resmi Creations sistemi üzerinden birkaç gün önce yayınlandı ve hala gelişiminin erken aşamalarında. Ancak ilk geri bildirimler gayet olumlu. Starfield oyuncuları, bu hızlı seyahat sıkıntısını bitirecek mod için geri sayıma başladı. Üstelik mod tamamen ücretsiz.

Bu yeni mod, Starfield deneyimini daha da gerçekçi hale getirecek. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu mod, Starfield deneyiminizi nasıl etkiler? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.