Dolar 32,6731
Euro 35,4172
Altın 2.505,29
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Usta şarkıcı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evine icra geldi! Saatleri sahte çıktı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuğçe Tayfur’un eşi borcunu ödemeyince eve icra geldi. İddialar sonrası ünlü isimden de açıklama geldi.

Usta şarkıcı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evine icra geldi! Saatleri sahte çıktı
3 Temmuz 2024 10:38
30

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evine icra geldiği iddiasıyla gündeme geldi.

Lüks aracı, araç sahibinden vekalet alarak başka bir kişiye satan Tuğçe Tayfur’un eşi Muhammet Aydın, aracın bedeli olan tutardan geriye kalan 675 bin TL’yi araç sahibine ödemediği iddia edildi.

Evine icra geldi

Araç karşılığı verdiği senetler sahte çıkan Aydın’ın, aramalara cevap vermediği öne sürüldü. Alacaklılarıyla mahkemelik olan Aydın ve Tayfur’un Zekeriyaköy’deki evine icra geldiği belirtildi. Birkaç hafta önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Tuğçe Tayfur, karşısında icra memurlarını görünce büyük şok yaşadı.

Tayfur’un, icra memurlarının eve girmesine izin vermeyince devreye jandarmanın girdiği iddia edildi.

Sahte

Tuğçe Tayfur’un evden ayrılmasının ardından jandarma ve icra memurları evde işlem yaptı. Evde bulunan ve kendilerine ait olan lüks marka saatlerin de eksper tarafından incelenerek sahte olduğu öğrenildi.

Muhammet Aydın’ın alacaklılarının, Tuğçe Tayfur’un annesi Necla Nazır’a yazdıkları mesajlarda kısa sürede gündem oldu.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, “Ben tatildeyim, annem evde. Öyle bir şey olsaydı haberim olurdu” sözleriyle icra iddiasını yalanladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.