Dolar 32,7152
Euro 35,4399
Altın 2.487,50
BİST 10.838,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’nin yeni yıldızı İngiltere’den! Şartlar zorlanacak

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe, İngiliz ekiplerinden Brentford’un yıldızı Yoane Wissa için atağa kalktı. Hücuma takviye planlayan sarı-lacivertlilerin, transferde devreye girdiği öğrenildi. Maliyeti yüksek olan 28 yaşındaki oyuncu için şartların zorlanması gerektiğinin altı çizildi.

TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’nin yeni yıldızı İngiltere’den! Şartlar zorlanacak
3 Temmuz 2024 07:26
27

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücuma takviye yapmayı planlıyor.

Rotasını İngiltere’ye çeviren Kanarya, Brentford forması giyen Demokratik Kongolu yıldız Yoane Wissa’yı gündemine aldı.

EL YAKIYOR
Takvim’in; Hem Demokratik Kongo hem de İngiliz basınından derlediği haberlere göre; Kanarya’nın bu transferde devreye girdiği ve 28 yaşındaki kanat oyuncusu için atağa kalktığı ifade edildi. Ancak; 28 milyon Euro değeri olan futbolcunun yüksek maliyeti ise F.Bahçe’yi düşündürüyor. Kanarya’nın Wissa için şartları zorlaması gerekiyor. Oyuncunun kontratı da 2026’da sona erecek.

119 GOLE ETKİ YAPTI
Daha önce Lorient, Angers, Ajaccio gibi takımlarda top koşturan Yoane Wissa, sol kanat, sağ kanat ve ihtiyaca göre forvette forma giyebiliyor.

1.76 boyundaki futbolcuya Avrupa’dan birçok kulübün yakın takip yaptığı biliniyor. Kariyerinde bugüne kadar 302 maça çıkan Wissa, 86 gol atarken, 33 de asist katkısı sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.