Dolar 32,6064
Euro 35,3296
Altın 2.474,46
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’den Darwin Nunez bombası! İngilizler duyurdu

Son dakika spor haberi: Golcü arayışlarına son sürat devam eden Fenerbahçe için gündem yaratan bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Jose Mourinho’nun, Liverpool’un yıldızı Darwin Nunez’i istediği öne sürüldü. İşte yaşanan transfer gelişmesinin detayları…

TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’den Darwin Nunez bombası! İngilizler duyurdu
3 Temmuz 2024 01:36
51

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Fenerbahçe golcü transferi için rotasını İngiltere’ye çevirdi.

Levent Mercan transferi sonrası Çağlar Söyüncü’yü transfer eden sarı lacivertliler, şimdide Jose Mourinho’nun menajerliğini yapan Jorge Mendes’in futbolcusuna transfer teklifinde bulundu.

DARWIN NUNEZ BOMBASI
Sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’nin yerine santrfor arayışlarına başlayan Fenerbahçe, Premier Lig devi Liverpool ile ipleri koparan Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez için girişimlere başladı.

KİRALAMA İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI
İngilizbasınından “footbal365” adlı site Jose Mourinho’nun forvete Liverpool’un Uruguaylı yıldızı Darwin Nunez’i istediğini iddia etti. F.Bahçe’nin kiralama formülünü masada tuttuğu ifade edildi.

GÖRÜŞMELERİ MOURINHO VE MENDES YÜRÜTÜYOR

Fenerbahçe’de, 2022’den bu yana Liverpool forması giyen ve sözleşmesi 2028’de bitecek olan Nunez’in transferi için hem teknik direktör Jose Mourinho hem de menajer Jorge Mendes görüşmeleri yürütüyor

85 MİLYON EURO’YA TRANSFER EDİLDİ

Liverpool’un 2022’de Portekiz ekibi Benfica’dan 85 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Uruguaylı futbolcu geride kalan sezonda İngiliz ekibiyle 54 maçta sahaya çıkarken 18 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 70 MİLYON EURO

Kariyerinde Peñarol, Almeria, Benfica ve Liverpool formaları giyen 25 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 70 milyon Euro olarak gösteriliyor.

LIVERPOOL PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Liverpool’a transfer olduğu geçen sezondan beri az gol attığı için eleştirilen Darwin Nunez, 4-2’lik Tottenham Hotspur galibiyetinin ardından sosyal medya hesabından Liverpool paylaşımlarını silmişti.

Uruguaylı futbolcunun adı Barcelona ile de anılıyordu.

COPA AMERİKA’DA İKİ GOL ATTI

1.87 boyundaki yıldız oyuncu Urguay Milli Takım formasını da bugüne kadar 25 kez terletme başarısını gösterdi.

Uruguay ile şu an Copa Amerika’da mücadele eden Darwin Nunez, takımının Panama’yı 3-1 yendiği maçta bir gol, 5-0’lık Bolivya galibiyetinde de bir kez olmak üzere iki kez fileleri havalandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.