Dolar 32,6731
Euro 35,4172
Altın 2.505,29
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Semih Kılıçsoy Alman ekibinin takibinde

A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosunda yer alan Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy’a Almanya’dan sürpriz bir talip çıktı. İşte ayrıntılar…

Semih Kılıçsoy Alman ekibinin takibinde
3 Temmuz 2024 10:09
31

A Milli Futbol Takımı ile birlikte Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bulunan Semih Kılıçsoy, birçok takımın yakın takibinde.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile iyi bir performans gösteren ve dikkatleri çeken genç futbolcu, Alman takımlarının da ilgisini çekiyor.

Bild’de yer alan habere göre; Bundesliga ekibi Stuttgart, 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy’un durumunu takip ediyor.

Milli futbolcunun bonservis bedeli siyah-beyazlılar tarafından 20-25 milyon euro bandında belirlenmişti.

Alman ekibinin bu rakamı aşağı çekmek istediği ve bu durumda Beşiktaş’a resmi teklif sunacağı öğrenildi.

DEVLERİN TAKİBİNDE

Semih Kılıçsoy’un ismi sadece Stuttgart ile anılmıyor. Borussia Dortmund, ManchesterCity ve Bayern Münih gibi devler de, scout ekiplerine genç yıldızı takip ettiriyor.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 35 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy, takıma 12 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.