Dolar 32,6893
Euro 35,4271
Altın 2.495,70
BİST 10.875,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Redmi Note 14 Pro sil baştan yapıyor! İşte yeni tasarım

Redmi Note 14 Pro tasarımı gözler önüne serildi. Üçlü kamera kurulumuna sahip olacak cihaz neler vadediyor?

Redmi Note 14 Pro sil baştan yapıyor! İşte yeni tasarım
3 Temmuz 2024 08:38
59

Xiaomi, Redmi Note serisinde büyük bir tasarım değişikliğine gitmeye hazırlanıyor. Redmi Note 14 Pro ile birlikte kamera kurulumunda bazı yenilikler olacak. Şirket, kamera modülünü ortalayarak üçlü sensör kullanacak. İşte detaylar.

Redmi Note 14 Pro tasarımı işte böyle olacak

Çin’de sızan görüntüler, ön kameranın ekranın üst tarafında gömülü olarak geleceğini ortaya koydu. Ayrıca kavisli ekran, Note 13 Pro’da bulunan düz panelden farklı olacak. Xiaomi’nin yuvarlatılmış kenarlar ile birlikte ekran deneyimini artırması bekleniyor.

Arka tarafta ise telefonun üst yarısında büyük bir kamera bloğu olacak. Sızıntılar, daha önceki Note modellerine kıyasla kamera sensörünün gelişeceğini ortaya koydu. Xiaomi’nin 50 Megapiksel ana sensör kullanacağı söyleniyor.

Ancak periskop lensin olmaması, kullanıcıları zoom konusunda hayal kırıklığına uğratabilir. Beklenen diğer özellikler arasında Snapdragon 7 serisi işlemci ve 5100mAh kapasitesinde batarya bulunuyor.

Çift kavisli ekran ve yeni 50 Megapiksel ana kamerayla birlikte Note 14 Pro’da büyük tasarım değişiklikleri olacak gibi duruyor. Her üç Note 14 modelinin de kutudan Android 14 tabanlı HyperOS 1.0 ile çıkacağı söyleniyor.

Xiaomi, Eylül ayında yeni Redmi Note 14 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Redmi Note 14, Note 14 Pro ve Note 14 Pro+’dan oluşacağı düşünülüyor. Xiaomi 15 serisi için tahmin edilen Ekim lansmanıyla birlikte Xiaomi’nin sonbahar döneminde popüler ürünlerini yenilemesi bekleniyor.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.