Dolar 32,6095
Euro 35,3551
Altın 2.474,92
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Microsoft Flight Simulator City Update 9: Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri Çıktı

Microsoft Flight Simulator’un geliştirme ekibi daha iki hafta önce Las Vegas odaklı güncellemesini sunmasının ardından şimdi de City Update 9: Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri ile karşımıza çıkıyor. Güncellemenin tamamı güncellenmiş hava …

Microsoft Flight Simulator City Update 9: Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri Çıktı
3 Temmuz 2024 00:12
49

Microsoft Flight Simulator’un geliştirme ekibi daha iki hafta önce Las Vegas odaklı güncellemesini sunmasının ardından şimdi de City Update 9: Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri ile karşımıza çıkıyor.

Güncellemenin tamamı güncellenmiş hava görüntüleri, yeni dijital yükseklik modelleri ve TIN (üçgenleştirilmiş düzensiz ağ) yüzey dokulaması kullanılarak dört ana bölgeye yükseltilmiş görseller ve daha fazla doğruluk getirdiği söyleniyor.

Washington, DC bölgesi; Buffalo, New York; Allentown, Pennsylvania bölgesi ve Long Island’ın Doğu Yakası, New York geliştiricinin dijital vurgular yapmaya odaklandığı belirli alanlar olarak nitelendiriliyor. Ek olarak, Washington D.C.’yi çevreleyen Virginia şehirleri Gainesville, Bristow, Stafford ve Fairfax ile Amerika Birleşik Devletleri Deniz Harp Okulu’nun evi olan Maryland şehirleri Frederick ve Annapolis de rötuşlar alıyor.

Microsoft Flight Simulator City Update 9: Kuzeydoğu Amerika Birleşik Devletleri artık PC ve Xbox Series X|S’in yanı sıra Xbox ve PC Game Pass abonelikleri için Steam ve Microsoft Store’dan isteğe bağlı olarak indirilebiliyor. Xbox One, mobil ve PC oyuncuları da Game Pass Ultimate üyeliğine sahip olmaları durumunda Xbox Cloud Gaming’i kullanmaya başlayabilir.

Microsoft yakın zamanda Microsoft Flight Simulator’un bu sürümünün 2028 yılına kadar güncelleme almaya devam edeceğini ve 15 milyon oyuncuya sabırsızlıkla bekleyecek çok daha fazla içerik sunacağını duyurdu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.