Dolar 32,6610
Euro 35,3999
Altın 2.501,03
BİST 10.817,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Kağıthane’de Komşu Kavgası: Çöpleri Süpüren Adam Dövüldü

Kağıthane’de bir adam, sokak ortasında komşularıyla çıkan kavgada darp edildi. Olay güvenlik kamerasına yansırken, saldırganlar polis tarafından gözaltına alındı.

Kağıthane’de Komşu Kavgası: Çöpleri Süpüren Adam Dövüldü
3 Temmuz 2024 10:28
26

Kağıthane’de, sokak ortasında komşular arasında binanın önüne çöpleri süpürdün kavgası çıktı. Çöpleri süpüren Hüseyin Katırcı, ‘Üstüme toz geliyor’ diyen Mikail F. ve babası Hacıosman F. tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Sokak ortasında dövülen adamı vatandaşlar kurtarırken, saldırıyı gerçekleştiren baba ve oğul polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında Kağıthane Şirintepe Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre emekli temizlik görevlisi Hüseyin Katırcı (56) evinin önünü süpürmeye başladı. Bu sırada karşı binanın önünde oturan Mikail F., “Sen buraları süpüremezsin bana toz geliyor” dedi. Katırcı ise gelen tepki üzerine “Kapımın önü, ben emekli belediye temizlikçisiyim, burayı temizlerim” karşılığını verdi.

“Üzerime toz geliyor” dediği adama saldırdı

Taraftalar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. İddiaya göre Mikail F., üzerine yürüdüğü Hüseyin Katırcı’ya küfür ederek yumruk attı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafları ayırdı. Bu sırada Mikail F., “Devlet kim beni git istediğin yere şikayet et” diye konuştu. İki komşu oradan uzaklaştırılırken, Hüseyin Katırcı’nın oğlu Ali Katırcı durumunu öğrendi. Bu sırada Mikail F. ve babası Hacı Osman F., konuşan komşularının yanına geldi. Daha sonra Mikail F., tişörtünü çıkartarak Ali Katırcı’ya saldırdı. Sokak üzerinde yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı

Olayın ardından ihbar üzerine gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme yaptı. Hüseyin Katırcı’nın hastanede sağlık kontrolünden geçip darp raporu alması sonrası şikayetçi olması üzerine polis Hacı Osman F. ve oğlu Mikail F.’yi gözaltına aldı. İfadeleri alınan ve “kasten yaralama” ve “tehdit-hakaret” suçundan adli işlem yapılan baba ve oğlu savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. – İSTANBUL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.