Dolar 32,7172
Euro 35,4538
Altın 2.487,08
BİST 10.880,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Hızlı ve golcü

Beşiktaş’ta sezonun flaş transferi olarak dikkat çeken Rafa Silva ve kadroya katılması gündemde olan Angel Di Maria’yı Portekiz’de yayın yapan A Bola’nın şef editörü Luis Mateus, Fotomaç’a değerlendirdi

Hızlı ve golcü
3 Temmuz 2024 07:27
47

Sezonun en dikkat çeken transferi olarak Beşiktaş’a katılan Rafa Silva ve kadroya katılması planlanan Angel Di Maria’yı Portekiz’in ünlü yayın organlarından A Bola’nın şef editörü Luis Mateus, Fotomaç için yorumladı. Rafa Silva ve Di Maria transferlerinin başarılı olabileceğini aktaran Luis Mateus, şu değerlendirmeleri yaptı:

ÇOK KATKI YAPAR

“İkisi birlikte oynayarak başarılı olabilirler. İkisi de özel isim. Rafa Silva çok hızlı bir oyuncu. Zaman zaman hücumda final kararlarında hatalar yaparak şaşırtabilir. Ancak çok ciddi gol ve asist katkısı yapan bir isim. Çok sayıda gol ve asist katkısı yapar. Di Maria daha net bir oyuncu, lider bir oyuncu. Özellikle paslarda ve duran toplarda etkili bir futbolcu. Fizik gücü eskisi kadar değil, bu bazen driplinglerde ve koşularda eksik kalabilir.”

BENFICA RÜZGARI

Rafa Silva ve Angel Di Maria’nın yanı sıra mevcut kadroda bulunan Gedson Fernandes’le beraber Benfica detayı dikkat çekiyor. Bir dönem Benfica’da beraber top koşturan üç orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Di Maria, şimdi Beşiktaş’ta buluşmaya çok yakın duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.