Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 33°C

Gizlilik Odaklı Proton Docs Hizmet Duyuruldu

Proton Docs Neler Sunuyor?

Gizlilik Odaklı Proton Docs Hizmet Duyuruldu
3 Temmuz 2024 16:20
100

Proton, gizlilik odaklı hizmet portföyünü şimdi de Proton Docs ile genişletmiş durumda. Google Docs, Microsoft Office ve diğer uygulamalara rakip olarak duyurulan hizmet müşterilere güvenlik ve gizliliğe önem vererek belge düzenleme ve ortak çalışma yetenekleri sunuyor. Proton, en son uygulamasını “Google Drive ve Docs’a güvenli bir alternatif” ve sağlık, medya, finans, hukuk ve genellikle hassas verilerle uğraşan diğer sektörler için sağlam bir seçenek olarak öne sürüyor.

Proton Docs’un temel özellikleri arasında gelişmiş biçimlendirme yetenekleriyle zengin metin düzenleme, Word (docx) gibi popüler belge biçimleriyle geniş uyumluluk, gerçek zamanlı işbirliği ve yorum oluşturma, görüntü desteği ve daha fazlası yer alıyor. Proton Docs ayrıca yakın zamanda sunulan Standard Notes’un özelliklerini de destekliyor. Bunlar arasında işaretleme, zengin metin, kod blokları, kontrol listeleri ve daha fazlası yer alıyor. Hizmet, varsayılan olarak uçtan uca şifrelenmiş kalmayı ve hiçbir zaman verilerinizi toplamamayı vadediyor.

Diğer Proton hizmetleri gibi Proton Docs da tüm müşteriler için temel özellikler sağlayan ücretsiz bir seçenek sunuyor. Abone olmak isteyenler için ek özellikler de tabii ki mevcut.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.