Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Ferdi Kadıoğlu’ndan Hollanda basınına: Korkun bizden

Ferdi Kadıoğlu, Avusturya maçının ardından Hollanda’nın yayıncı kuruluşuna canlı yayında açıklamalarda bulundu, ‘Korkun bizden’ dedi.

Ferdi Kadıoğlu’ndan Hollanda basınına: Korkun bizden
3 Temmuz 2024 14:07
25

Milli yıldızımız Ferdi Kadıoğlu, Avusturya’yı 2-1 yendiğimiz maçın ardından çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda’nın yayıncı kuruluşuna açıklamalar yaptı.

Sözlerine ‘Korkun bizden’ diyerek başlayan Ferdi Kadıoğlu, “Hollanda kesinlikle bizden korksun. Bir maça ne kadar enerji koyduğumuza bir bakın. Hücumda tehlikeli şanslar üretiyoruz, defansif olarak bugün çok iyiydik.” dedi.

“O formaları giymek zorundalar”

Alt yaş kategorilerinde Hollanda için oynayan Ferdi, “Az önce telefonumu kontrol ettim ve Hollanda’daki birçok arkadaşımın tebrik mesajlarını gördüm. Hollanda’daki arkadaşlarım Türkiye’yi destekliyor. Hepsine birer forma gönderdim. O formaları giymek zorundalar.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımızla birlikte 12 kişiyiz”

Milli yıldızımız, “Taraftarlarımızla birlikte sahada 12 kişiyiz. Tabii ki Almanya’da yaşayan çok sayıda Türk var ve bizi yalnız bırakmıyorlar. Biz de şimdi maksimum gücümüze ulaşmak istiyoruz. Finale kadar gidersek çok güzel olur.” diyerek sözlerini tamamladı.

A Milli Takımımız, Hollanda ile Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda cumartesi günü 22.00’de karşı karşıya gelecek. Turun galibi İngiltere ya da İsviçre ile eşleşecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.