Dolar 32,6709
Euro 35,4022
Altın 2.507,97
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Aydın Söke’de Arıcılık Kursu Uygulama Eğitimleri Devam Ediyor

Aydın’ın Söke ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Arıcılık Kursu’ uygulama eğitimleri sürüyor. Kurs, arıcılığa ilgi duyan ve bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen vatandaşlara arıcılığın teorik bilgilerini ve pratik uygulamalarını öğretmeyi amaçlamaktadır. Eğitimler arı kovanları, bal üretimi, arı sağlığı ve bakımı gibi konuları detaylı bir şekilde ele almaktadır. Söke Halk Eğitim Merkezi yetkilileri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, kursa gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve arıcılığın bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağını belirtmiştir. Kursiyerler ise öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Aydın Söke’de Arıcılık Kursu Uygulama Eğitimleri Devam Ediyor
3 Temmuz 2024 10:48
17

Aydın’ın Söke ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Arıcılık Kursu’ uygulama eğitimleri sürüyor.

Söke ilçesinde düzenlenen arıcılık kursunda, arıcılığa ilgi duyan ve bu alanda bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Arıcılığı teşvik ederek bölgedeki arı yetiştiriciliğinin ve bal üretiminin kalitesini artırmak amacıyla düzenlenen kursta katılımcılar teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalarla da arıcılığın inceliklerini öğreniyor. Eğitimler sırasında arı kovanları, bal üretimi, arı sağlığı ve bakımı gibi konular detaylı bir şekilde ele alınıyor.

Söke Halk Eğitim Merkezi yetkilileri kursa gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, bu tür eğitimlerin devam edeceğini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri ise arıcılığın ekonomik değerine dikkat çekerek, bu tür eğitimlerin bölge ekonomisine de olumlu katkılar sağlayacağını vurguladı. Arıcılık Kursu’na katılan kursiyerler de, öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirdi. – AYDIN

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.