Dolar 32,6101
Euro 35,3918
Altın 2.505,12
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
29°C
Parçalı Bulutlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

A Quiet Place: The Road Ahead, Yeni Fragmanıyla Karşımızda

Hazır yeni film de vizyona girmişken

A Quiet Place: The Road Ahead, Yeni Fragmanıyla Karşımızda
3 Temmuz 2024 13:50
43

A Quiet Place: The Road Ahead, 2021 yılında duyurulmuştu ama sonrasında kendisinden çok da bir haber alamamıştık. 2018 tarihli Remothered: Tormented Fathers’ın geliştiricisi Stormind Games’in bu yeni oyunu A Quiet Place korku filmi serisinden esinlenen bir oyun olarak karşımıza çıkacaktı. Uzunca bir sessizliğin ardından ise nihayet yeni bir fragman seyredebildik.

A Quiet Place: The Road Ahead’ta başrol oyuncularımız astım hastası bir üniversite öğrencisi olan Alex ve onun erkek arkadaşı Martin. İkili bu ‘sese duyarlı’ dünyada hayatta kalmaya çalışacaklar ama mücadele ettikleri tek şey bu olmayacak. Oyunda Alex ailevi çatışmalarıyla ve kendi iç korkularıyla da yüzleşecekmiş.

Bildiğiniz gibi A Quiet Place film serisinde dünya en ufak bir ses duyduklarında sesi çıkaranı buna pişman eden yaratıklarla dolu. The Road Ahead de bu mekaniği kullanan, birinci şahıs, gizliliğe dayana bir korku oyunu.

A Quiet Place: The Road Ahead için henüz bir çıkış tarihi verilmiyor ama oyunun PC, PS5 ve Xbox Series için çıkacağını söyleyebiliriz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.