Dolar 32,6610
Euro 35,4440
Altın 2.506,82
BİST 10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 32°C
Sal 32°C
Çar 32°C
Per 31°C

MİT Suriye’de sahaya indi

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Suriye’de Türkiye’ye yönelik provokatif olayların ardından Milli İstihbarat Teşkilatı’nın sahaya inerek yerel güçlere destek verdiği öğrenildi.

MİT Suriye’de sahaya indi
2 Temmuz 2024 01:22
55
İHA

Kayseri’de dün bir Suriyelinin kız çocuğuna yönelik cinsel saldırısı sonrasında yaşanan olaylar, Türkiye’nin güvenliğini sağladığı Suriye bölgesinde de Türk bayraklarına saldırı düzenlendi.

Yaşanan provokatif hadiselerin ardından MİT de güvenliğin sağlanması ve terör örgütlerinin provokasyonlarını engellemek için yerel güçlerle birlikte harekete geçti.

MİT, provokasyonlara karşı Suriye’de de sahada

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgi şöyle:

Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye’de durumu kontrol altına almak, sükunet ve güvenliği sağlamak amacıyla sahada yoğun bir şekilde çalışmalar yürütmekte olup, konuya ilişkin Sn. Cumhurbaşkanımız düzenli olarak bilgilendirilmekte ve sahadaki tüm kurumlarla koordinasyon sağlanmaktadır.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.