Dolar 32,6782
Euro 35,3980
Altın 2.499,41
BİST 10.818,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 31°C
Paz 31°C
Pts 33°C
Sal 32°C

Michy Batshuayi’den bir ilk! Galatasaray’a transferi sonrası…

Süper Lig devlerinden Galatasaray kısa süre önce ezeli rakibi Fenerbahçe’nin formasını terleten Michy Batshuayi’i kadrosuna kattı. Bu transfer büyük yankı uyandırırken o flaş gerçek gün yüzüne çıktı. Belçikalı golcü bir ilke imza attı. İşte haberin detayları…

Michy Batshuayi’den bir ilk! Galatasaray’a transferi sonrası…
2 Temmuz 2024 12:50
20

Cimbom geride kalan sezon yaşadığı şampiyonluğun ardından yeni sezonda da önemli başarılar elde etmek istiyor.

Sarı-kırmızılılar bu anlamda transferde vites yükseltti.

Galatasaray’ın ilk olarak ise flaş bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılılar ezeli rakibi Fenerbahçe’den Batshuayi’yi kadrosuna kattı.

Cimbom’da Michy Batshuayi’nin transfer edilmesiyle kulüp tarihinde kadroya katılan yabancı futbolcu sayısı 202’ye yükseldi.

Bu transferin ardından o flaş gerçek gün yüzüne çıktı.

ÜÇ BÜYÜKLERDE FORMA GİYEN İLK YABANCI!

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardından bu kez Galatasaray’ın yolunu tutan Michy Batshuayi, üç büyük kulübün de formasını giyen ilk yabancı futbolcu ünvanına sahip olacak.

Türkiye serüvenine ilk olarak 2021-2022 sezonunda Beşiktaş’ta Chelsea’den kiralık olarak başlayan Belçikalı santrfor, forma giydiği 42 resmi maçta 14 kez golle buluştu.

Ardından 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe, 3,5 milyon avro karşılığında Batshuayi’nin bonservisini Chelsea’den aldı ve 2+1 yıllık mukavele imzaladı.

Sarı-lacivertli ekipteki ilk sezonunda çıktığı 32 resmi maçta 20 kez ağları havalandıran Batshuayi, 2023-2024 sezonunu ise 43 resmi maçta 24 golle kapattı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayan Belçikalı oyuncu, yeni sezon öncesi bu kez Galatasaray ile 3 yıllık mukaveleye imza attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.