Dolar 32,5468
Euro 35,3024
Altın 2.466,68
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Kan Çiçekleri 351.bölüm fragmanı: Cevahir, Dilan’ı vurdu mu? Dünyası başına yıkıldı!

Kan Çiçekleri 351.bölümde Dilan’ın gitmekten vazgeçmesi Baran’ı çok mutlu eder. Dilan ve Baran bebekleriyle birlikte piknik yapmak için ormana gider fakat beklenmedik bir haber alırlar. O haber ise Cevahir’in hapisten kaçtığıdır.

Kan Çiçekleri 351.bölüm fragmanı: Cevahir, Dilan’ı vurdu mu? Dünyası başına yıkıldı!
2 Temmuz 2024 12:26
16

Kan Çiçekleri 351.bölümde Dilan ve Baran, güzel bir gün geçirirken Cevahir’in kaçtığı haberi gelir. Baran’ın Dilan’ı bir anlık yalnız bırakmasıyla birlikte ortaya çıkan Cevahir, elinde silahla Dilan’ın karşısına dikilir. Olanlardan habersiz Baran’ın ise duyduğu silah sesi ile dünyası başına yıkılır. Dilan vuruldu mu?

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi  Kan Çiçekleri ikinci sezonuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in üstlendiği Kan Çiçekleri nefes kesecek yeni bölümleriyle gün ortasına renk katıyor.

Ekranların sevilen dizisi Kan Çiçekleri aşk ve özlem dolu bölümleriyle Kanal 7’deki yerini alıyor. Kan davasını bitirmek için yolları kesişen Baran ve Dilan’ın büyük bir aşka dönüşen öyküsü, yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.