Dolar 32,5556
Euro 35,3022
Altın 2.466,45
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci takasla gidiyor! İşte yerine gelecek yıldız

Son dakika spor haberi: Transfer operasyonuna son sürat devam eden Fenerbahçe’de gündem yaratan bir gelişme yaşandı. Önemli yıldızları listesine alan sarı-lacivertliler, golcü transferinde rotasını İspanya’ya çevirdi. Transferde düğmeye basan Kanarya, yıldız oyuncu için takasta İrfan Can Kahveci’yi kullanacak. İşte flaş gelişmelerin detayları…

TRANSFER HABERİ: Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci takasla gidiyor! İşte yerine gelecek yıldız
1 Temmuz 2024 19:20
36

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sarı lacivertliler transferde ilk olarak Levent Mercan’ı kadrosuna katmıştı.

Kanarya’nın transfer bombaları ise art arda geleceğe benziyor. Bu doğrultuda sarı lacivertlilerin transfer gündemine dair bomba bir iddia geldi. İşte ayrıntılar…

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla göz dolduran ve yeniden taraftarın gönlüne taht kuran İrfan Can Kahveci için sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Adı, Avrupa’nın birçok önemli kulübüyle anılan milli orta saha oyuncusu, Endülüs ekibine transfer oluyor.

İRFAN CAN KAHVECİ, SEVILLA’YLA İMZALIYOR

2020-2021 sezonunun devre arasında Başakşehir’den Fenerbahçe’ye transfer olan İrfan Can Kahveci buradaki yaklaşık 4 yıllık kariyerinin sonuna geldi.

Akşam’ın, İspanyol As’tan derlediği habere göre; Sevilla, İrfan Can Kahveci’yi kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

İrfan Can’ın İspanyol ekibine gün içerisinde imza atabileceği haberin detaylarında yer aldı.

YOUSSEF EN-NESYRI İLE TAKAS EDİLECEK

Takımın başına Jose Mourinho getiren Fenerbahçe’nin forvet transferi için gündeminde Faslı golcü Youssef En-Nesyri yer alıyordu.

İrfan Can haberinin detaylarında, iki ekibin bu oyuncuların takasında anlaşmaya vardığı ve Fenerbahçe’nin ek olarak 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla 129 resmi maçta süre buldu.

Milli oyuncu, sahada kaldığı 7831 dakikalık sürede 29 gol ve 27 asist ile takımının skor yükünü sırtlayan isimler arasında yer almayı başardı.

Milli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.